Systemkrav

Til brug af printeren

Windows-krav

For at kunne bruge printeren skal du have et af følgende Windows-operativsystemer installeret. Se nedenstående skema, hvis du vil have nærmere oplysninger om interfaces og operativsystemer.
System
PC-interface
Windows Vista, Windows XP og 2000
(Operativsystemer, der er opgraderet fra Windows ME, 98 og 95 understøttes ikke af softwaren.)
USB 2.0 Host Driver fra Microsoft skal anvendes.
USB 2.0
Windows Vista, Windows XP og 2000
(Operativsystemer, der er opgraderet fra Windows 95 understøttes ikke af softwaren.)
USB-interfacet skal bruges i full speed-tilstand.
USB 1.1

Macintosh-krav

Du skal bruge et USB-kabel for at kunne slutte printeren til en Macintosh-computer. Se nedenstående skema, hvis du vil have nærmere oplysninger om interfaces og operativsystemer.
System
PC-interface
PowerPC-baserede eller Intel-baserede Macintosh-computere med Mac OS X 10.3.9 eller nyere
USB 2.0
PowerPC-baserede Macintosh-computere med Mac OS X 10.2.8 eller senere
USB 1.1