Exif Print og PRINT Image Matching

Exif Version 2.2 (kaldes også Exif Print - en international standard for digitalkameraer) og PRINT Image Matching giver dig mulighed for at udskrive fotos i fin kvalitet ved hjælp af et digitalkamera og en printer, der understøtter disse funktioner.
Bemærk:
Vi anbefaler, at du bruger EPSON Easy Photo Print, når du udskriver fotos med Exif Print eller PRINT Image Matching.

Exif Print

Når du tager fotos med et digitalkamera, der er kompatibelt med Exif Print, placeres der oplysninger om kameraindstillinger og motivbetingelser i fotofilen. Dette omfatter eksponeringstilstand, hvidbalance, forstærkningsstyring, kontrast, mætning og skarphed.
Printeren retter og forbedrer fotoet ved hjælp af disse oplysninger og udskriver derefter billedet, sådan som det blev taget af digitalkameraet.

PRINT Image Matching

PRINT Image Matching overdrager kontrollen over udskrivningsprocessen til digitalkameraet, så de udskrevne billeder kan afspejle kameraets specifikke egenskaber. I et PRINT Image Matching-kompatibelt digitalkamera placeres udskriftskommandooplysningerne fra kameraet i fotofilen.
Udskriftskommandoerne giver printeren besked om, hvordan den skal rette farver og detaljer på grundlag af disse oplysninger, som omfatter indstillinger for gamma, farverum, farvebalance, skyggepunkt, kontrast og lysstyrke. Den PRINT Image Matching-kompatible printer udskriver derefter billedet, sådan som det blev taget af digitalkameraet.
Bemærk:
Oplysninger om, hvorvidt kameraet er kompatibelt med PRINT Image Matching, samt vejledning i brug af funktionen finder du i brugervejledningen til kameraet.
EPSON Easy Photo Print giver dig mulighed for at vælge, om du vil udskrive ved hjælp af PRINT Image Matching.
Hvis du bruger software, der ikke understøtter PRINT Image Matching, vil fordelene ved PRINT Image Matching ikke være synlige i udskrifterne.

Kompatible papirtyper

Exif Print og PRINT Image Matching er kun kompatible, når du udskriver med følgende papirtyper:
Almindeligt papir
Epson Bright White Ink Jet Paper (Kridhvidt Epson-inkjet-papir)
Epson Double-Sided Matte Paper (Dobbeltsidet, mat Epson-papir)
Epson Enhanced Matte Paper (Forbedret mat Epson-papir)
Epson Glossy Photo Paper (Blankt Epson-fotopapir)
Epson Matte Paper-Heavyweight (Mat, tykt Epson-papir)
Epson Photo Quality Ink Jet Paper (Epson-inkjet-papir i fotokvalitet)
Epson Premium Glossy Photo Paper (Blankt Epson Premium-fotopapir)
Epson Premium Ink Jet Plain Paper (Almindeligt Epson Premium-inkjet-papir)
Epson Premium Semigloss Photo Paper (Halvblankt Epson Premium-fotopapir)
Epson Velvet Fine Art Paper (Epson fløjlskunstpapir)
Epson Watercolor Paper - Radiant White (Strålende hvidt Epson-vandfarvepapir)