Ilægning af papir i den bageste manuelle indføringsåbning

Nogle typer specialmedier såsom Velvet Fine Art Paper (Epson fløjlskunstpapir) og Watercolor Paper-Radiant White (Strålende hvidt vandfarvepapir), skal lægges i den bageste manuelle indføringsåbning. Følg nedenstående trin for at lægge papir i den bageste manuelle indføringsåbning.
Tænd for printeren.
Åbn udskriftsbakken, og skub derefter forlængeren ud.
Fjern papirrulleholderen, hvis den er monteret.
Kontroller, at det bagest kantstyr til den bageste manuelle indføringsåbning flugter med venstre side af printeren.
Monter det bageste arkstyr.
Skub til kantstyret på det bageste arkstyr, så der er tilstrækkelig plads til det papir, du lægger i.
Læg papiret så langt som muligt ind i den bageste manuelle indføringsåbning langs højre kantstyr vha. det bageste arkstyr.
Skub til kantstyret på det bageste arkstyr, så det flugter med papiret.
Skub papiret ind i den bageste manuelle indføringsåbning, til det støder på modstand. Skub med et konstant tryk mod papiret i ca. tre sekunder, til du kan mærke, at printeren trækker let i papiret. Slip papiret, så printeren kan justere papirpositionen.
Denne procedure er gennemført, når strømindikatoren holder og med at blinke og lyser vedvarende.
Åbn printerdækslet, og kontroller, at papiret er lagt korrekt i.
Bemærk:
Du kan kun lægge ét ark i ad gangen.
Du kan lade det bageste arkstyr sidde på printeren, undtagen når du udskriver på papirrulle.
Før du lægger papiret i, skal du sikre dig, at det flugter med kantstyret. Hvis mediet ikke føres lige ind i printeren, opstår der et papirstop, og papirindikatoren begynder at blinke.
Hvis der opstår en papirfejl, skal du trykke på papirrulleknappen i tre sekunder. Printeren trækker papiret baglæns ind, og papiret skubbes ud fra bagsiden. Tryk på papirknappen for at slette fejlen, og læg papiret i igen. Fejlen vises også i status monitor. Hvis du trykker på Eject (Skub ud), skubbes papiret ud fra forsiden eller bagsiden af printeren.
Kontroller, at der er valgt Manual - Roll (Manuel - papirrulle) i printerdriveren. I Windows skal du vælge Manual - Roll (Manuel - papirrulle) som indstilling for Source (Kilde) i fanen Main (Hovedmenu). I Mac OS X skal du vælge Manual - Roll (Manuel - papirrulle) som den papirstørrelse, du bruger, som Paper Size (Papirstørrelse) i dialogboksen Page Setup (Sidelayout).