Justering af skrivehoved

Hvis du opdager en fejljustering af de lodrette eller vandrette linjer, kan du muligvis selv løse problemet ved hjælp af værktøjet Print Head Alignment (Skrivehovedjustering) i printerdriveren. Epson anbefaler, at skrivehovedet justeres automatisk. Vælg Automatic (Automatisk) i vejledningen på skærmen for at justere skrivehovedet automatisk.
Se det relevante afsnit nedenfor.
Bemærk:
Tryk ikke på papirknappen for at annullere udskrivningen, mens der udskrives et testmønster med værktøjet Print Head Alignment (Skrivehovedjustering).

Sådan bruges værktøjetPrint Head Alignment (Skrivehovedjustering) i Windows

Benyt fremgangsmåden nedenfor for at justere skrivehovedet med værktøjet Print Head Alignment (Skrivehovedjustering).
Kontroller, at ingen fejlindikatorer lyser, og at frontdækslet er lukket.
Kontroller, at der er lagt almindeligt papir i A4-format i arkføderen.
Højreklik på printerikonet på proceslinjen, og vælg derefter Print Head Alignment (Skrivehovedjustering).
Se følgende afsnit vedrørende tilføjelse af printerikonet, hvis det ikke vises.
Følg vejledningen på skærmen for at justere skrivehovedet.

Sådan bruges værktøjet Print Head Alignment (Skrivehovedjustering) i Mac OS X

Benyt fremgangsmåden nedenfor for at justere skrivehovedet med værktøjet Print Head Alignment (Skrivehovedjustering).
Kontroller, at ingen fejlindikatorer lyser, og at frontdækslet er lukket.
Kontroller, at der er lagt almindeligt papir i A4-format i arkføderen.
Åbn dialogboksen EPSON Printer Utility2.
Klik på knappen Print Head Alignment (Skrivehovedjustering) i dialogboksen Utility (Værktøj).
Følg vejledningen på skærmen for at justere skrivehovedet.