Websted for teknisk support

Epsons websted for teknisk support giver hjælp til problemer, der ikke kan løses ved hjælp af fejlfindingsoplysningerne i dokumentationen til printeren. Hvis du har en webbrowser og en internetforbindelse, finder du webstedet på:
Hvis du har brug for de nyeste drivere, ofte stillede spørgsmål, brugervejledninger og andre ting, som du kan hente fra webstedet, skal du gå ind på:
Vælg derefter afsnittet Support på dit lokale Epson-websted.