Direkte udskrivning fra et digitalt kamera

Du kan udskrive fotos ved at slutte det digitale kamera direkte til dette produkt.

Krav til det digitale kamera

Kontroller, at kameraet og fotoene opfylder følgende krav.
Direkte udskrivning-kompatibilitet
PictBridge eller USB DIRECT-PRINT
Filformat
JPEG
Billedstørrelse
80 × 80 pixel til 9200 × 9200 pixel

Tilslutning og udskrivning

Kontroller, at produktet ikke udskriver fra en computer.
Ilæg den type papir, du vil bruge.
Se Ilægning af papir
Sæt USB-kablet, der fulgte med kameraet, i den udvendige USB-port på produktet.
Kontroller, at kameraet er tændt. Når kameraet er tilsluttet korrekt, blinker  strømindikatoren på printeren.
Brug kameraet til at vælge de fotos, du vil udskrive, justere eventuelle nødvendige indstillinger og udskrive fotoene. Se kameravejledningen for at få yderligere oplysninger.
Bemærk:
Hvis dit kamera ikke er kompatibelt med PictBridge eller USB DIRECT-PRINT, blinker  blækindikatoren og  papirindikatoren hurtigt. Epson kan ikke garantere, at alle kameraer er kompatible.
Mulige papirtyper, størrelser og layout varierer afhængig af det digitale kamera.