Udskrivning af websider

Ilægning af papir

Oplysninger om, hvordan du lægger papir i, finder du i afsnittet nedenfor.
Se afsnittet nedenfor, hvis du bruger Epson-specialpapir.

Sådan bruges EPSON Web-To-Page

EPSON Web-To-Page giver dig mulighed for at udskrive websider, så de passer til det valgte papirs bredde.
Bemærk:
Denne software fås ikke til Windows Vista, XP x64 og Mac OS X.
Bemærkning til brugere af Windows Internet Explorer 7:
Udskrivning af websider, så de passer til papirstørrelsen, er en standardfunktion i Windows Internet Explorer 7.
Gå til den webside, du vil udskrive, i Internet Explorer.
Hvis du har installeret EPSON Web-To-Page, vises værktøjslinjen EPSON Web-To-Page i Internet Explorer.
Klik på knappen Print (Udskriv) på værktøjslinjen. Vinduet Print (Udskriv) vises.
Bemærk:
Hvis du vil se en eksempelvisning af udskriftens layout, skal du klikke på knappen Preview på værktøjslinjen.
Højreklik på printerikonet, og vælg Printing Preferences (Udskriftsindstillinger).
Klik på fanen Main (Hovedmenu), og vælg derefter en af følgende indstillinger for Quality Option (Kvalitetsindstillinger):
Draft (Kladde) til grove kladder med reduceret udskriftskvalitet
Text (Tekst) til rene tekstsider med højere tekstkvalitet
Text & Image (Tekst og billede) til sider i højere kvalitet med tekst og billeder
Vælg Sheet (Ark) som indstilling for Source (Kilde).
Vælg den ønskede indstilling for Type.
Vælg den ønskede indstilling for Size (Størrelse). Du kan også definere en brugerdefineret papirstørrelse. Yderligere oplysninger finder du i online Hjælp.
Vælg Portrait (Stående) (høj) eller Landscape (Liggende) (bred) for at ændre udskriftens retning.
Klik på OK for at lukke vinduet med printerindstillinger.
Udskriv siden.

Sådan bruges printerdriveren til Mac OS X

Bemærk:
Macintosh-brugere kan udskrive websider ved hjælp af printerdriveren i Mac OS X.
Gå til den webside, du vil udskrive.
Åbn dialogboksen Page Setup (Sidelayout).
Vælg den printer, du bruger, som indstilling for Format for (Format).
Vælg de ønskede indstillinger for Paper Size (Papirstørrelse) og Orientation (Retning). Du kan også definere en brugerdefineret papirstørrelse. Yderligere oplysninger finder du i online Hjælp.
Klik på OK for at lukke dialogboksen Page Setup (Sidelayout).
Åbn dialogboksen Print (Udskriv).
Vælg den printer, du bruger, som indstilling for Printer. Vælg derefter indstillinger for Copies & Pages (Kopier og sider).
Vælg Print Settings (Udskriftsindstillinger) i pop-up-menuen.
Vælg de ønskede indstillinger for Media Type (Medietype), Color (Farve) og Mode (Tilstand). Yderligere oplysninger om Print Settings (Udskriftsindstillinger) finder du i online Hjælp.
Klik på Print (Udskriv) for at starte udskrivningen.