Udskrivning af websider, så de passer til din papirstørrelse

EPSON Web-To-Page giver dig mulighed for at tilpasse websider til papirstørrelsen, når du udskriver. Du kan også se et eksempel, inden du udskriver.
Bemærk:
Denne software fås ikke til Windows Vista, XP x64 og Mac OS X.
Bemærkning til brugere af Windows Internet Explorer 7:
Udskrivning af websider, så de passer til papirstørrelsen, er en standardfunktion i Windows Internet Explorer 7.

Få adgang til EPSON Web-To-Page

Når du har installeret EPSON Web-To-Page, vises menulinjen på værktøjslinjen i Microsoft Internet Explorer. Hvis menulinjen ikke vises, skal du vælge Toolbars (Værktøjslinjer) i menuen View (Vis) i Internet Explorer og derefter vælge EPSON Web-To-Page.