Vedhæftning af billeder til e-mail

EPSON Attach To Email giver dig mulighed for at sende e-mail med billeder. EPSON Attach To E-mail understøtter en række forskellige e-mail-systemer og giver dig mulighed for at tilpasse billedernes størrelse, inden du vedhæfter dem.

Start af EPSON Attach to Email

Du kan få adgang til EPSON Attach to E-mail på to måder:
Dobbeltklik på ikonet EPSON File Manager på skrivebordet, og klik derefter på ikonet Attach to e-mail i den øverste del af vinduet EPSON File Manager.
Windows Vista:
Klik på knappen start, peg på All Programs (Alle programmer), klik på EPSON Creativity Suite, Attach To Email, og klik derefter på EPSON Attach To Email.

I Windows XP og 2000:
Klik på Start, peg på All Programs (Alle programmer) (Windows XP) eller Programs (Programmer) (Windows 2000), peg på EPSON Creativity Suite, peg så på Attach To Email, og klik derefter på EPSON Attach To Email.

Mac OS X:
Dobbeltklik på mappen Applications (Programmer) i Macintosh HD, og dobbeltklik derefter på mappen EPSON. Dobbeltklik derefter på mappen Creativity Suite, og dobbeltklik på mappen Attach To Email. Dobbeltklik til sidst på ikonet EPSON Attach To Email.