Udskrivning af fotos på den nemme måde

EPSON Easy Photo Print giver dig mulighed for at lave layout på og udskrive digitale billeder på forskellige typer papir. Den trinvise vejledning i vinduet giver dig mulighed for at se en eksempelvisning af de udskrevne billeder og opnå de effekter, du ønsker, uden at du behøver at foretage nogen komplicerede indstillinger.
Ved hjælp af funktionen Custom Print (Brugerdefineret udskrivning) kan du med et enkelt klik udskrive med de indstillinger, du vælger.
Hvis dine fotofiler indeholder DPOF-oplysninger (Digital Print Order Format), starter DPOF Print (DPOF-udskrivning) automatisk.

Starte EPSON Easy Photo Print

Du kan starte EPSON Easy Photo Print på to måder:
Dobbeltklik på ikonet EPSON File Manager på skrivebordet, vælg de billeder, du vil bruge, og klik derefter på ikonet Easy Photo Print i den øverste del af vinduet EPSON File Manager.
Windows Vista:
Klik på knappen start, peg på All Programs (Alle programmer), klik på EPSON Creativity Suite, og klik derefter på EPSON Easy Photo Print.

I Windows XP og 2000:
Klik på Start, peg på All Programs (Alle programmer), (Windows XP) eller Programs (Programmer) (Windows 2000), peg på EPSON Creativity Suite, og klik derefter på EPSON Easy Photo Print.

Mac OS X:
Dobbeltklik på mappen Applications (Programmer) i Macintosh HD, og dobbeltklik derefter på mappen EPSON. Dobbeltklik derefter på mappen Creativity Suite, dobbeltklik på mappen Easy Photo Print, og dobbeltklik til sidst på ikonet EPSON Easy Photo Print for X.
Hvis du ønsker yderligere oplysninger, skal du vælge User’s Guide (Brugervejledning) i menuen Help (Hjælp) i programmet.