Knowledge Base
Kennisbank
FAQ's en technische documenten

Wat moet ik doen nu ik ben overgestapt op Windows XP?
Als u bent overgestapt naar Windows XP, moet u de desbetreffende driver downloaden van Internet en installeren om de EPSON Stylus printer foutloos te laten werken. Klik hier om naar de website van Epson te gaan. Opmerking: Als er geen XP-drivers voor de printer zijn, gebruikt u Windows 2000-drivers.

Instructies

Klik op de volgende koppeling om XP-compatibele drivers te downloaden: http://support.epson-europe.com. Bevestig de taal en selecteer Downloads. Als u de vereiste driver hebt gevonden, slaat u die op naar de gewenste locatie en installeert u de printer met de nieuwe printerdriver.
Klik op de onderstaande koppeling voor installatie-instructies:

Hoe installeer ik een USB-printer in Windows 2000 en XP?

Opmerking: in plaats van de cd-rom met EPSON-printersoftware kunt u ook het setup-bestand gebruiken van de driver die u hebt gedownload.

Artikel: KB020013 Taal: Nederlands Produkt Reeks:Inkjet /Multifunctioneel

Opslaan als PDF

© EPSON