Knowledge Base
Kennisbank
FAQ's en technische documenten

Hoe installeer ik een USB-printer in Windows 2000 en XP?
Plaats de cd-rom met EPSON-printersoftware in het cd-rom-station en volg de instructies op het scherm voor het installeren van de driver. Als u daarom wordt gevraagd, controleert u of de USB-kabel verbonden is met de printer en de pc en schakelt u de printer in.

Instructies

Plaats de cd-rom met EPSON-printersoftware in het cd-rom-station en selecteer Install EPSON Printer Driver / Utility. In het volgende scherm controleert u of de USB-kabel goed is aangesloten op de printer en de pc en schakelt u de printer in.

Setup bevestigt het voltooien van de installatie.

Klik op OK om de procedure af te ronden. U kunt alleen de inktniveaus van de printer controleren als u EPSON Status monitor installeert. EPSON Status Monitor staat op de cd-rom met EPSON-printersoftware. Klik op de onderstaande koppeling voor instructies voor het installeren van dit programma:

Hoe controleer ik de inktniveaus van mijn EPSON Stylus in Windows 2000 of XP?

Artikel: KB020005 Taal: Nederlands Produkt Reeks: Inkjet

Opslaan als PDF

© EPSON