Ändra allmänna nätverksinställningar med LCD-panelen

Du kan ändra skrivarens allmänna nätverksinställningar (t.ex. skrivarnamn eller IP-adresstilldelning) via LCD-panelen.
Öppna inställningsläget, inställningsmenyn för Wi-Fi (nätverk) och den allmänna inställningsmenyn för Wi-Fi (nätverk) om du vill använda funktionen.
Anmärkning:
Den här funktionen är bara tillgänglig på vissa skrivare eller är eventuellt inte aktiverad.
Menyalternativens verkliga namn varierar beroende på modellen. Mer information finns i dokumentationen till skrivaren.
Skrivarens namn i nätverksinställningen:
Skriv det nya namnet om du vill ändra skrivarnamnet. Standardinställningen är “EPSONXXXXXX” (X: de sista 6 siffrorna i MAC-adressen).
Inställning för IP-adresstilldelning:
I vanliga fall brukar bredbandsroutern eller åtkomstpunkten automatiskt tilldela en IP-adress till skrivaren med DHCP-funktionen. Om routerns (eller åtkomstpunktens) DHCP-funktion är på ska du ställa in TCP/IP-inställningen så att skrivaren hämtar en IP-adress automatiskt.
Om du vill ge skrivaren en unik IP-adress väljer du manuell inställning och anger IP-adress, nätmask och standardgateway.
DNS-serverinställning:
Välj manuell inställning om du vill ange DNS-serveradress och skriv adresserna till den primära och sekundära DNS-servern.
Proxyserverinställning:
Skriv proxyserverns adress och port om du vill använda en proxyserver.