Wi-Fi Direct

Skrivaren har en Wi-Fi Direct-funktion som gör att du kan skapa en trådlös miljö utan en åtkomstpunkt (peer-to-peer-anslutning). Eftersom skrivaren fungerar som en åtkomstpunkt kan andra enheter bli trådlösa terminaler.
Anmärkning:
Den här funktionen är bara tillgänglig på vissa skrivare eller är eventuellt inte aktiverad.
Andra nätverksanslutningar kopplas bort när ett nätverk är anslutet med Wi-Fi Direct. Det innebär att Epson Connect och andra funktioner för skrivaråtkomst via Internet också inaktiveras.
Om skrivaren har funktionen Wi-Fi Direct kan du ansluta en Wi-Fi-enhet till skrivaren utan en åtkomstpunkt.
Följande två anslutningsmetoder finns.

Enkelt åtkomstpunktsläge

Om enheten inte har funktionen Wi-Fi Direct blir skrivaren åtkomstpunkten.
Anslutningsspecifikationerna är följande:
Antal samtidiga anslutningar: 4
Säkerhet: WPA2-PSK (AES)
Standard: 802.11g
Anmärkning:
I det enkla åtkomstpunktsläget saknas en kommunikationsfunktion mellan enheter som är anslutna till skrivaren med funktionen.
Klicka på följande länk för mer information om att använda det enkla åtkomstpunktsläget. Den här funktionen är bara tillgänglig på vissa skrivare eller är eventuellt inte aktiverad.
../p_body/panel/wifid/wdap.htm

Wi-Fi Direct-läge

Använd den här metoden om enheten har en Wi-Fi Direct-funktion.
Om skrivaren eller enheten är gruppägare (åtkomstpunkt) eller klient varierar beroende på enheten.
Anslutningsspecifikationerna är följande:
Antal samtidiga anslutningar: 1
Säkerhet: WPA2-PSK (AES)
Standard: 802.11g
Klicka på följande länk för mer information om att använda läget Wi-Fi Direct. Den här funktionen är bara tillgänglig på vissa skrivare eller är eventuellt inte aktiverad.
../p_body/panel/wifid/wdwd.htm