Skrivarens inbäddade webbsida

Inbäddade webbsidor

Skrivaren har en inbäddad webbsida. Genom att öppna webbsidan via en webbläsare på en dator eller digital enhet som är ansluten till samma nätverk som skrivaren kan du kontrollera skrivarens eller nätverkets status, ange inställningar för nätverkstjänster och så vidare. De tillgängliga funktionerna varierar beroende på modellen.
Kontrollera skrivarens status
Du kan kontrollera status för skrivarens bläckpatroner eller nätverkets anslutning.
Uppdatera skrivarens fasta programvara
Nya funktioner kan tillkomma efter det att du köpt skrivaren. För att använda sådana funktioner måste du uppdatera skrivarens fasta programvara till den senaste versionen av den fasta programvaran från Epson.
Ange inställningar för nätverkstjänster
Du kan ange eller ändra inställningar om skrivaren har stöd för nätverkstjänster, t.ex. Epson Connect, AirPrint eller Google Cloud Print.
Anmärkning:
Den här funktionen är inte tillgänglig för alla skrivare eller kan eventuellt inte aktiveras.

Öppna en inbäddad webbsida på skrivaren

Skriv skrivarens IP-adress i en webbläsare på en dator eller digital enhet och sök sedan efter skrivaren.
Anmärkning:
Inmatningsformatet för IPv4 är ’http//<Skrivarens IP-adress>’. (utan < >)
Inmatningsformatet för IPv6 är ’http://[Skrivarens IPv6-adress]/’ (med [])
Kontrollera skrivarens status.