Skrivarens kontrollpanel

Du kan enkelt bekräfta nätverkskommunikationsstatus för skrivaren med hjälp av dess kontrollpanel.

Från LCD-panel

En statusikon visas på skrivarens LCD-panel när skrivaren är ansluten till ett nätverk om skrivaren har en LCD-panel.
Statusikonens placering varierar beroende på modellen. Mer information om statusikonerna finns i dokumentationen till skrivaren.
Ikon
Status
Fel på Ethernet-nätverk/söker
Ansluten till ett Ethernet-nätverk
Fel på Wi-Fi-nätverk/söker
Ansluten till ett Wi-Fi-nätverk (signalstyrka: Godtagbar)
Ansluten till ett Wi-Fi-nätverk (signalstyrka: Bra)
Ansluten till ett Wi-Fi-nätverk (signalstyrka: Utmärkt)
Upprätta en ad hoc-anslutning eller Wi-Fi Direct-anslutning

Från Wi-Fi-statuslampa

Du kan lätt kontrollera nätverkets status om skrivaren har en Wi-Fi-statuslampa.
Wi-Fi-statuslampans placering och form varierar beroende på modellen. Mer information om Wi-Fi-statuslampan finns i dokumentationen till skrivaren.
Ansluten till ett Wi-Fi-nätverk
Av
Ej ansluten till ett Wi-Fi-nätverk
Blinkar
Upprättar ett Wi-Fi-nätverk

Från LED-lampa (för skrivare utan LCD)

Wi-Fi/Ethernet-LED

Nätverkets kommunikationsstatus anges med LED-lampor på skrivare utan LCD-panel.
Placeringen och formen på nätverkets statuslampa varierar beroende på modellen. Mer information om nätverkets statuslampa finns i dokumentationen till skrivaren.
a:
Nätverkets statuslampa (grön)
b:
Nätverkets statuslampa (orange)
Status
Indikatorer
Wi-Fi
Ethernet
Frånkopplad
(a) (b)
Ansluten
(a) (b) *1
(a) (b)
Ansluter till nätverk
(a) (b)
(a) (b)
= av, = på, = blinkar
*1 Nätverkets statuslampa (b) slocknar efter fem minuter.

Ethernet LED

Nätverkets kommunikationsstatus anges med LED-lampor på skrivare som bara stöder Ethernet-anslutningar och som inte har någon LCD-panel.
Placeringen och formen på nätverkets statuslampa varierar beroende på modellen. Mer information om nätverkets statuslampa finns i dokumentationen till skrivaren.
Status
Indikatorer
Frånkopplad
Ansluten
Ansluter till nätverk
= av, = på, = blinkar