Transportera produkten

Om produkten måste flyttas en längre sträcka ska du göra i ordning den för transport i originalförpackningen eller en med samma storlek.
Viktigt:
När produkten förvaras eller transporteras ska du undvika att luta den, ställa den på sidan eller vända den upp och ned; bläck kan annars läcka ut.
Låt bläckpatronerna sitta kvar. Om patronerna tas bort kan skrivarhuvudet torka ut, vilket kan göra att det inte går att skriva ut.
Anmärkning:
Bilderna i detta avsnitt kan variera beroende på produkten.
Ta ut allt papper ur arkmataren och kontrollera att produkten är avstängd.
Öppna skannerenheten och kontrollera att skrivhuvudet är i hemläget till höger.
Anmärkning:
Om bläckpatronhållaren inte är i utgångsläget till höger ska du sätta på produkten och vänta tills bläckpatronhållaren spärras på plats längst bort till höger. Stäng sedan av produkten.
Fäst bläckpatronhållaren med tejp vid höljet så som visas på bilden, och stäng sedan skannerenheten.
Anmärkning:
Sätt ingen tejp på den vita, platta kabeln inuti produkten.
Dra ut nätsladden ur eluttaget och koppla sedan bort USB-kabeln från datorn.
Fäll matningsskyddet framåt, stäng pappersstödet, och fäll sedan matningsskyddet bakåt och stäng utmatningsfacket.
Dra i släppreglaget på kontrollpanelens baksida tills det klickar, och sänk sedan kontrollpanelen för förvaringen.
Förpacka produkten i originalkartongen med hjälp av skyddsmaterialet som medföljde produkten.
Anmärkning:
Se till att skrivaren står plant när den transporteras.
Se till att avlägsna skyddsmaterial och tejp från skrivaren innan du använder den igen.