Rengöra produkten

Rengöring av produktens hölje

Produkten fungerar bäst om du rengör den ordentligt flera gånger om året enligt anvisningarna som följer.
Viktigt
Rengör aldrig produkten med alkohol eller thinner. Kemikalierna kan skada produkten.
Om tillämpligt, rengör LCD-skärmen eller pekplattan med en mjuk, torr och ren trasa. Använd inte flytande eller kemiska rengöringsmedel.
Rengör glasytan på dokumentglaset med en mjuk, torr och ren trasa. Om glasytan blir fläckig av fett eller annat som är svårt att ta bort, kan du använda en liten mängd glasrengöring och en mjuk trasa för att ta bort smutsen. Torka bort alla rester av vätskan.
Tryck inte på dokumentglasets glasyta.
Var försiktig så att du inte repar eller skadar dokumentglasets yta och använd inte hårda borstar eller borstar med slipeffekt för att rengöra den. En skadad glasyta kan försämra skanningskvaliteten.
Anmärkning:
Stäng pappersstödet och utmatningsfacket när du har slutat använda produkten så att den skyddas från damm.

Invändig rengöring av produkten

Utskrifterna blir bäst om du rengör rullen inuti med hjälp av följande procedur.
Obs!
Var noga med att inte vidröra delarna inuti produkten.
Viktigt:
Håll vatten borta från de elektroniska komponenterna.
Spreja inte insidan av produkten med smörjmedel.
Olämpliga oljor kan skada mekanismen. Kontakta återförsäljaren eller kvalificerad servicepersonal om apparaten behöver smörjas.
För produkt med LCD-skärm:
Fyll på flera ark vanligt papper med A4-format.
Gå till läget Kopiera från menyn Hem.
Gör en kopia utan att placera ett dokument på dokumentglaset genom att trycka på .
Upprepa steg 3 tills papperet inte har något utsmetat bläck.
För produkt utan LCD-skärm:
Fyll på flera ark vanligt papper med A4-format.
Gör en kopia utan att placera ett dokument på dokumentglaset genom att trycka på eller .
Upprepa steg 2 tills papperet inte har något utsmetat bläck.