Windows 7 avser Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional, och Windows 7 Ultimate.
Windows Vista avser Windows Vista Home Basic Edition, Windows Vista Home Premium Edition, Windows Vista Business Edition, Windows Vista Enterprise Edition, och Windows Vista Ultimate Edition.
Windows XP avser Windows XP Home Edition, Windows XP Professional x64 Edition, och Windows XP Professional.
Mac OS X avser Mac OS X 10.5.8, 10.6.x, 10.7.x.