Skanna i Office Mode (Kontorsläge)

I Office Mode (Kontorsläge) kan du snabbt skanna textdokument utan att förhandsgranska din bild.
Anmärkning:
Se hjälpen om du vill ha mer information om Epson Scan.
Lägg originaldokumentet(/n) på plats.
Anmärkning om den Automatiska dokumentmataren (ADF):
Fyll inte på med papper ovanför pilmärket  i ADF:en.
Starta Epson Scan.
Välj Office Mode (Kontorsläge) från listan Mode (Läge).
Välj inställningen för Image Type (Bildtyp).
Välj inställning för Document Source (Dokumentkälla).
Välj storleken på originalet som inställning för Size (Storlek).
Välj en lämplig upplösning för originalet/originalen som inställning för Resolution (Upplösning).
Klicka på Scan (Skanna).
I fönstret File Save Settings (Inställningar för att spara fil) väljer du inställningen Type (Typ) och sedan klickar du på OK.
Anmärkning:
Om kryssrutan Show this dialog box before next scan (Visa denna dialogruta före nästa skanning) inte är markerad kommer Epson Scan att börja skanna med detsamma utan att visa fönstret File Save Settings (Inställningar för att spara fil).
Din skannade bild har sparats.