Utskrift med Pages Per Sheet (Sidor per ark)

Gör det möjligt för dig att använda skrivardrivrutinen för att skriva ut två eller fyra sidor på ett enda pappersark.
Anmärkning:
Den här funktionen är eventuellt inte tillgänglig vid vissa inställningar.

Skrivarinställningar för Windows

Öppna skrivarinställningarna.
Välj Multi-Page (Flera sidor) och välj sedan Pages per Sheet (Sidor per ark) på fliken Page Layout (Utskriftsformat).
Välj önskat antal sidor och sidordning.
Kontrollera övriga inställningar och skriv ut.

Skrivarinställningar för Mac OS X

Öppna dialogrutan Print (Skriv ut).
Välj önskat antal Pages Per Sheet (Sidor per ark) och Layout Direction (Utskriftsriktning) (sidordning) i rutan Layout (Utskrift).
Kontrollera övriga inställningar och skriv ut.