Utskrift med Anpassa till sida

Gör det möjligt att automatiskt förstora eller förminska storleken på ett dokument så att det passar den pappersstorlek som valts i skrivardrivrutinen.
Anmärkning:
Den här funktionen är eventuellt inte tillgänglig vid vissa inställningar.

Skrivarinställningar för Windows

Öppna skrivarinställningarna.
Välj Reduce/Enlarge Document (Förminska/Förstora dokument) och By Output Paper Size (Med pappersstorlek för utskrift) på fliken Page Layout (Utskriftsformat) och välj sedan pappersstorlek från den nedrullningsbara listan.
Kontrollera övriga inställningar och skriv ut.

Skrivarinställningar för Mac OS X

Öppna dialogrutan Print (Skriv ut).
Välj Scale to fit paper size (Skala till pappersstorleken) för Destination Paper Size (Målpappersstorlek) i rutan Paper Handling (Pappershantering) och välj önskad pappersstorlek i snabbmenyn.
Kontrollera övriga inställningar och skriv ut.