2-Sided Printing (Dubbelsidig utskrift) (Endast för Windows)

Använd skrivardrivrutinen för att skriva ut på båda sidor av pappret.
Det finns två tillgängliga typer av 2-sided printing (Dubbelsidig utskrift): standard och vikt broschyr.
Dubbelsidig utskrift är bara tillgängligt för följande papper och storlekar.
Papper
Storlek
Vanligt papper
Legal, Letter, A4, B5, A5, A6
Epson Bright White Ink Jet Paper (Klarvitt bläckstrålepapper)
A4
Anmärkning:
Funktionen är inte tillgänglig för Mac OS X.
Den här funktionen är eventuellt inte tillgänglig vid vissa inställningar.
Denna funktion kanske inte är tillgänglig när du använder skrivaren i ett nätverk eller när den används som delad skrivare.
Påfyllningskapaciteten varierar under 2-sided printing (Dubbelsidig utskrift).
Använd endast papper som är lämpligt för 2-sided printing (Dubbelsidig utskrift). Annars kan utskriftskvaliteten försämras.
Beroende på papperet och den mängd bläck som används för att skriva ut text och bilder kan bläcket tränga igenom till papperets andra sida.
Papperets yta kan bli smetig när du använder 2-sided printing (Dubbelsidig utskrift).

Skrivarinställningar för Windows

Öppna skrivarinställningarna.
Välj det önskade alternativet 2-sided printing (Dubbelsidig utskrift) på fliken Page Layout (Utskriftsformat). Om du vill skriva ut vikta broschyrer väljer du Folded Booklet (Vikt broschyr).
Kontrollera övriga inställningar och skriv ut.
Anmärkning:
Beroende på programmet kan den faktiska fästmarginalen bli annorlunda än de angivna inställningarna. Prova dig fram med några ark för att granska resultatet innan du skriver ut hela jobbet.
Kontrollera att bläcket är helt torrt innan du matar in pappret igen.