Skriva ut fotografier på ett enkelt sätt

Epson Easy Photo Print gör det möjligt att ordna och skriva ut digitala bilder på olika typer av papper. Med hjälp av anvisningarna i fönstret kan du förhandsgranska de utskrivna bilderna och få de effekter du vill ha utan att behöva göra några inställningar.
Med funktionen Quick Print kan du göra utskrifter med de inställningar du har valt genom att bara klicka med musen.

Starta Epson Easy Photo Print

För Windows

Dubbelklicka på ikonen Epson Easy Photo Print på skrivbordet.
För Windows 7 och Vista:
Klicka på startknappen, peka på All Programs (Alla program), klicka på Epson Software, och klicka sedan på Easy Photo Print.

För Windows XP:
Klicka på Start, peka på All Programs (Alla program), peka på Epson Software, och klicka sedan på Easy Photo Print.

För Mac OS X

Dubbelklicka på mappen Applications (Program) på din Mac OS X-hårddisk, dubbelklicka sedan i tur och ordning på mapparna Epson Software och Easy Photo Print och dubbelklicka slutligen på ikonen Easy Photo Print.