Annat problem

Tyst utskrift av vanligt papper

Skrivaren skriver ut på hög hastighet när plain papers (vanligt papper) är valt som inställning för Paper Type (Papperstyp) och Normal är valt för Print Quality (Utskriftskval.) i skrivardrivrutinen. Om du vill ha tystare utskrifter kan du välja Quiet Mode (Tyst läge) vilket sänker hastigheten och ljudnivån.
I Windows ska du markera kryssrutan Quiet Mode (Tyst läge) i fönstret Main (Huvudinställningar) eller Advanced (Avancerad) i skrivardrivrutinen.
I Mac OS X, välj On (På) i Quiet Mode (Tyst läge). Klicka dig igenom följande menyer för att visa Quiet Mode (Tyst läge): System Preferences (Systeminställningar), Print & Scan (Skrivare och skanner) (vid Mac OS X 10.7) eller Print & Fax (Skrivare och fax) (vid Mac OS X 10.6 eller 10.5), din skrivare (i listrutan Printers (Skrivare)), Options & Supplies (Alternativ och förbrukningsmaterial) och därefter Driver (Drivrutin).