Göra skrivarinställningar

Om du har installerat skrivardrivrutinen kan du göra olika skrivarinställningar från din dator med inställningsverktyget.

Inställningen Power Off Timer (Avstängningstimer)

Skrivaren stängs av automatiskt om inga funktioner används under den valda perioden.
Du kan justera tiden innan strömhantering tillämpas. Alla ökningar påverkar produktens energieffektivitet. Tänk på miljön innan du gör några ändringar.
Följ stegen nedan för att justera tiden.

För Windows

Öppna skrivarinställningarna.
Klicka på fliken Maintenance (Underhåll) och därefter på knappen Printer and Option Information (Information om skrivare och alternativ).
Välj Off (Av), 30 minutes (30 minuter), 1 hour (1 timme), 2 hours (2 timmar), 4 hours (4 timmar), 8 hours (8 timmar) eller 12 hours (12 timmar) som inställning för Power Off Timer (Avstängningstimer).
Klicka på knappen Send (Skicka).

För Mac OS X

Öppna dialogrutan Epson Printer Utility 4.
Klicka på knappen Printer Settings (Skrivarinställningar). Skärmen Printer Settings (Skrivarinställningar) visas.
Välj Off (Av), 30 minutes (30 minuter), 1 hour (1 timme), 2 hours (2 timmar), 4 hours (4 timmar), 8 hours (8 timmar) eller 12 hours (12 timmar) som inställning för Power Off Timer (Avstängningstimer).
Klicka på knappen Apply (Verkställ).