Justering av skrivarhuvudet

Om du märker att de lodräta linjerna är feljusterade eller att horisontella band uppstår kanske problemet går att lösa med verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) i skrivardrivrutinen.
Se motsvarande avsnitt nedan.
Anmärkning:
Tryck inte på knappen  för att avbryta när du skriver ut ett testmönster med verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering).

Använda verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) i Windows

Följ stegen nedan när du ska justera skrivarhuvudet med verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering).
Kontrollera att inga varningar eller fel indikeras på kontrollpanelen.
Se till att papper i storleken A4 finns i arkmataren.
Högerklicka på skrivarikonen i taskbar (aktivitetsfält) och välj Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering).
Om skrivarikonen inte visas, se följande avsnitt för att lägga till ikonen.
Justera skrivarhuvudet enligt anvisningarna på skärmen.

Använda verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) i Mac OS X

Följ stegen nedan när du ska justera skrivarhuvudet med verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering).
Kontrollera att inga varningar eller fel indikeras på kontrollpanelen.
Se till att papper i storleken A4 finns i arkmataren.
Öppna dialogrutan Epson Printer Utility 4.
Klicka på knappen Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering).
Justera skrivarhuvudet enligt anvisningarna på skärmen.