Byta en bläckpatron innan den är tom

Bäst resultat får du om du använder bläckpatronen inom sex månader efter att den öppnats.
Följ instruktionerna i det här avsnittet om du vill byta en bläckpatron innan statusövervakaren meddelar att en patron är tom.
Du kan byta ut en bläckpatron med hjälp av skrivarens knappar eller datorn.

Använda skrivarknapparna

Mer information om hur du använder knapparna på skrivaren finns i pappersmanualen.

Använda datorn för Windows

Anmärkning:
Skärmdumparna i det här avsnittet kan variera beroende på modellen.
Du kan visa anvisningar för byte av en bläckpatron med skrivarens underhållsverktyg.
Om du behöver byta en bläckpatron innan den börjar ta slut eller när den har tagit slut, ska du klicka på knappen på fliken Maintenance (Underhåll).
Mer information om skrivarverktygens användning finns i direkthjälpen.

Använda datorn för Mac OS X

Anmärkning:
Skärmdumparna i det här avsnittet kan variera beroende på modellen.
Om du behöver byta en bläckpatron innan den är tom eller nästan tom öppnar du dialogrutan Epson Printer Utility 4.
Mer information om skrivarverktygens användning finns i direkthjälpen.