Kontrollera och installera din programvara

Kontrollera programvaran som installerats på datorn

För att använda funktionerna som beskrivs i denna Användarhandbok behöver du installera följande programvara.
Epson Driver and Utilities (Epson drivrutin och verktyg)
Epson Easy Photo Print
Följ proceduren här nedan för att kontrollera att programvaran är installerad på din dator.

För Windows

Windows 7 och Vista: Klicka på startknappen och välj Control Panel (Kontrollpanelen).
Windows XP: Klicka på Start och välj Control Panel (Kontrollpanelen).
Windows 7 och Vista: Klicka på Uninstall a program (Avinstallera ett program) från kategorin Programs (Program).
Windows XP: Dubbelklicka på ikonen Add or Remove Programs (Lägg till eller ta bort program).
Kontrollera listan med aktuella installerade program.

För Mac OS X

Dubbelklicka på Macintosh HD.
Dubbelklicka på mappen Epson Software i mappen Applications (Program) och kontrollera innehållet.
Anmärkning:
Mappen Applications (Program) innehåller programvara tillhandahållen av tredje part.
Du kontrollerar att skrivardrivrutinen är installerad genom att klicka på System Preferences (Systeminställningar) på Apple-menyn och därefter klicka på Print & Scan (Skrivare och skanner) (vid Mac OS X 10.7) eller Print & Fax (Skrivare och fax) (vid Mac OS X 10.6 eller 10.5). Leta sedan upp din produkt i listrutan Printers (Skrivare).

Installera programvaran

Sätt i skivan med skrivarprogramvaran som kom med produkten och välj den programvara du vill installera på skärmen Software Select (Välj program).