Wi-Fi Direct

Skrivaren har en Wi-Fi Direct-funktion som gör att du kan skapa en trådlös miljö utan en åtkomstpunkt (peer-to-peer-anslutning).
Anmärkning:
Den här funktionen är bara tillgänglig på vissa skrivare eller är eventuellt inte aktiverad.
Följande två anslutningsmetoder finns.
Lägen väljs automatiskt beroende på skrivarens nätverksmiljö. Klicka på länken som följer om du vill ha mer information om att använda Wi-Fi Direct. Den här funktionen finns bara på vissa skrivare.
../p_body/panel/wifid/manual_01.htm

Enkelt åtkomstpunktsläge

Om skrivaren inte är ansluten till ett tillgängligt nätverk, går skrivaren in i läget Simple AP och ansluter till din enhet via en enhet som har funktionen Wi-Fi Direct. I läget Simple AP fungerar skrivaren som en åtkomstpunkt.
När skrivaren är ansluten i läget Simple visas (ikonen för läget Wi-Fi Direct Simple AP) överst till vänster på skrivarens hemskärm.
Anslutningsspecifikationerna är följande:
Antal samtidiga anslutningar: 4
Säkerhet: WPA2-PSK (AES)
Standard: 802.11g
Anmärkning:
I det enkla åtkomstpunktsläget saknas en kommunikationsfunktion mellan enheter som är anslutna till skrivaren med funktionen.
Om du vill inaktivera läget Simple AP ska du välja Disable Wi-Fi (Inaktivera Wi-Fi) på menyn för Wi-Fi-inställning på skrivarens kontrollpanel.
Om du inte kan ansluta till skrivaren eftersom det maximala antalet enheter är anslutna ska du koppla bort en enhet från skrivaren. Om du inte vet vilka enheter som är anslutna kan du koppla bort alla enheter från skrivaren genom att ändra lösenordet på skrivarens kontrollpanel. Observera att detta kopplar bort alla enheter. Gör om nätverksinställningarna om du vill ansluta en enhet som kopplades bort med proceduren.
Använd den senaste versionen av Epson iPrint när du skriver ut från en Android-enhet med läget Wi-Fi Direct Simple AP.

Wi-Fi Direct-läge

Om skrivaren redan är ansluten till ett tillgängligt nätverk går den in i läget Wi-Fi Direct och ansluter till din enhet. Om du vill upprätta en Wi-Fi Direct-anslutning måste din enhet ha funktionen Wi-Fi Direct och den måste kunna kommunicera med skrivaren.
När skrivaren är ansluten i läget Wi-Fi Direct visas (ikonen för läget Wi-Fi Direct) överst till vänster på skrivarens hemskärm.
Anslutningsspecifikationerna är följande:
Antal samtidiga anslutningar: 1
Säkerhet: WPA2-PSK (AES)
Standard: 802.11g
Anmärkning:
Andra nätverksanslutningar kopplas bort när ett nätverk är anslutet med Wi-Fi Direct. Det innebär att Epson Connect och andra funktioner för skrivaråtkomst via Internet också inaktiveras.
Skrivarens fasta programvara kan inte uppdateras när skrivaren är ansluten i Wi-Fi Direct-läge.
Koppla bort skrivaren från enheten när du vill inaktivera anslutningen. Skrivaren ansluter till det föregående nätverket.