Tilldela ett program till en skannerknapp

Varje skannerknapp öppnar ett förvalt program när du trycker på den. Standardprogrammen de öppnar och de standardåtgärder de utför beskrivs i tabellen nedan.
Knapp
Standardåtgärd
Scan to PC (Skanna till PC)
Skanning startar automatiskt. Bilden sparas på den plats som angetts och visas som en miniatyrbild.
Scan to E-mail (Skanna till e-post)
Skanning startar automatiskt. När skanningen är slutförd visas fönstret Send File Via E-mail (Skicka fil via e-post).
Scan to PDF (Skanna till PDF)
Skanning startar automatiskt. Bilden sparas på den plats som angetts och visas som en miniatyrbild.

Tilldela ett projektprogram i Epson Event Manager till en skannerknapp

Du kan tilldela en valfri skannerknapp för att öppna ett av programmen i Epson Event Manager för att skanningen av dina projekt ska gå ännu snabbare.
Gör något av följande för att starta Epson Event Manager:
Windows: Välj startknappen eller Start > Programs (Program) eller All Programs (Alla program) > Epson Software > Event Manager.
Mac OS X: Välj Applications (Program) > Epson Software och dubbelklicka på ikonen Launch Event Manager.
Fliken Button Settings i Epson Event Manager blir synlig.
Välj din skanner från Scanner (Skanner).
Klicka på pilen i listan bredvid åtgärdsnamnet och välj sedan åtgärden som du vill tilldela.
Om du vill lägga till åtgärden klickar du på Make Job Settings (Gör jobbinställningar). Skriv in Job Description (Jobbeskrivning), utför nödvändiga Scan Settings (Skanningsinställningar) och klicka sedan på OK.
Anmärkning:
När jobbinställningarna är klara går du tillbaka till steg 3 och väljer den inställda åtgärden.
Klicka på Close (Stäng) för att stänga fönstret Epson Event Manager.
Anmärkning:
Om du behöver hjälp med att använda Epson Event Manager gör du något av följande.
För Windows: Klicka på ikonen i skärmens övre högra hörn.
För Mac OS X: Klicka på Help (Hjälp) och sedan på Epson Event Manager Help.