Skanna direkt till ett e-postmeddelande

Du kan skanna och automatiskt bifoga skannade bildfiler till ett e-postmeddelande med funktionen Scan to E-mail (Skanna till e-post) på Kontrollpanelen.
Placera ett eller flera originaldokument på dokumentbordet. Se vidare anvisningar i broschyren.
Välj funktionen Scan to E-mail (Skanna till e-post) på kontrollpanelen. Epson Scan börjar automatiskt skanna bilden som en JPEG-fil.
När skanningen är klar visas fönstret Send File Via E-Mail (Skicka fil via e-post).
Välj vilket e-postprogram du använder i listan Select E-Mail Application (Välj e-postprogram).
Om du vill ändra storlek på bilden väljer du ett alternativ under Select Photo Size (Välj fotostorlek).
Anmärkning:
I rutan längst ned i fönstret visas information om bildfilen/-filerna som du bifogar med e-postmeddelandet.
Klicka på OK. E-postprogrammet öppnas och alla inskannade bilder som du har valt bifogas med det nya e-postmeddelandet. Se Help (Hjälp) i e-postprogrammet om du behöver instruktioner för att skicka e-postmeddelandet.