Övriga problem

En röd lampa lyser inuti skrivaren när strömmen stängts av

När du stänger av skrivaren kan en röd lampa inuti skrivaren fortsätta att lysa. Lampan är tänd upp till 15 minuter och slocknar sedan automatiskt. Det tyder inte på ett fel.

Tyst utskrift av vanligt papper

Skrivaren skriver ut på hög hastighet när plain papers (vanligt papper) är valt som inställning för Paper Type (Papperstyp) och Normal är valt för Print Quality (Utskriftskval.) i skrivardrivrutinen. Om du vill ha tystare utskrifter kan du välja Quiet Mode (Tyst läge) vilket sänker hastigheten och ljudnivån.
I Windows ska du markera kryssrutan Quiet Mode (Tyst läge) i fönstret Main (Huvudinställningar) eller Advanced (Avancerad) i skrivardrivrutinen.
I Mac OS X ska du välja Print Settings (Utskriftsinställningar) i dialogrutan Print (Skriv ut) i skrivardrivrutinen. Markera sedan kryssrutan Quiet Mode (Tyst läge) i läget Advanced (Avancerad).