Hem > Utskrift > Version av operativsystem

I denna handbok används följande förkortningar.
Windows avser Windows 7, Vista, XP och XP x64.
Windows 7 avser Windows 7 Home Basic, Windows 7 Home Premium, Windows 7 Professional och Windows 7 Ultimate.
Windows Vista syftar på Windows Vista Home Basic Edition, Windows Vista Home Premium Edition, Windows Vista Business Edition, Windows Vista Enterprise Edition och Windows Vista Ultimate Edition.
Windows XP syftar på Windows XP Home Edition, Windows XP Professional x64 Edition och Windows XP Professional.
Macintosh syftar på Mac OS X.
Mac OS X avser Mac OS X 10.4.11 och senare.