Systemkrav

Kontrollera att ditt system uppfyller de krav som finns i dessa avsnitt innan du använder det med skannern.

Systemkrav för Windows

System
Microsoft Windows Vista Home Basic Edition, Vista Home Premium Edition, Vista Business Edition, Vista Enterprise Edition, Vista Ultimate Edition, XP Home Edition, XP Professional Edition, XP Professional x64 Edition eller 2000 Professional
(Operativsystem som är uppgraderade från Windows Millennium Edition, 98 eller 95 stöds inte av detta program.)
USB 2.0 Host Driver av Microsoft måste användas.
Gränssnitt
USB-port (typ A) inbyggd i moderkortet
Bildskärm
SVGA eller skärm med högre upplösning
800 × 600, 24-bitars (Full Color) skärmupplösning eller högre
(Återgivning av färger och toner beror även på datorns prestanda, inklusive grafikkort, bildskärm och programvara. Se systemdokumentationen för mer information.)

Systemkrav för Macintosh

System
PowerPC- eller Intel Core-baserade Macintosh-datorer med Mac OS X 10.2.8 eller senare. Fast User Switching (Snabbt användarbyte) på Mac OS X eller senare stöds inte.
Gränssnitt
Macintosh USB
Bildskärm
Färgskärm med skärmupplösning på 800 × 600 eller högre och miljoner färger
(Återgivning av färger och toner beror även på datorns prestanda, inklusive grafikkort, bildskärm och programvara. Se systemdokumentationen för mer information.)
Anmärkning:
Epson Scan stöder inte UNIX-filsystemet (UFS) för Mac OS X. Installera Epson Scan på en disk eller i partition i systemet som inte använder UFS.