Börja skanna med Epson Creativity Suite

När du skannar med Epson Creativity Suite skannar du in och sparar bildfilen med Epson File Manager först. Använd sedan de andra projektalternativen i fönstret Epson File Manager för att ändra, skriva ut, bifoga eller importera dina bildfiler.
Placera originaldokumentet eller fotot på skannern. Se Placering av dokument eller foton.
Gör något av följande för att starta Epson File Manager.
Windows: Dubbelklicka på ikonen EPSON File Manager på skrivbordet.
Du kan också välja Start > Programs (Program) eller All Programs (Alla program)> EPSON Creativity Suite > EPSON File Manager.
Mac OS X: Dubbelklicka på ikonen EPSON File Manager for X på skrivbordet.
Alternativt kan du öppna mapparna Applications (Program) > EPSON > Creativity Suite > File Manager och dubbelklicka på ikonen EPSON File Manager for X.
Du ser ett fönster, i vilket du blir tillfrågad om du vill se programanvisningar.
Om du vill se programanvisningarna klickar du på Next (Nästa) och följer anvisningarna på skärmen.
Anmärkning:
Om du vill inte vill att fönstret med programanvisningarna ska visas klickar du på kryssrutan Do Not Show Next Time (Visa inte nästa gång).
Epson File Manager-fönstret öppnas.
Klicka på skannerikonen i Load Photos (Ladda foton) i det övre vänstra hörnet. Du ser ett Epson Scan-fönster.
Gör något av följande beroende på läget som används:
Full Auto Mode (Helautomatiskt läge)
Om rutan Mode (Läge) i fönstrets övre högra hörn har ställts in på Full Auto Mode (Helautomatiskt läge) klickar du på knappen Scan (Skanna). Epson Scan skannar automatiskt bilden och sparar den som en JPEG-fil i mappen Pictures (Bilder) eller My Pictures (Mina bilder). Anvisningar om hur du väljer tillvalsinställningar finns i Använda Full Auto Mode (Helautomatiskt läge).
Home (Hemläge) eller Professional Mode (Professionellt läge)
Om rutan Mode (Läge) i fönstrets övre högra hörn är inställd på Home (Hemläge) eller Professional Mode (Professionellt läge), se Göra grundläggande inställningar för mer information.
Anmärkning:
Om du vill ändra skanningsläge, se Ändra skanningsläge.
Bilden visas som en miniatyr i Epson File Manager-fönstret. Se Slutföra skanningen för mer information.
Anmärkning:
Om du vill ha mer information om Epson File Manager kan du öppna menyn Help (Hjälp) och välja EPSON File Manager User’s Guide (EPSON File Manager användarhandbok).