Börja skanna med Epson Scan

Om du vill skanna in en bild och spara den direkt i en fil kan du starta Epson Scan som ett “fristående” program.
Placera originaldokumentet eller fotot på skannern. Se Placering av dokument eller foton.
Gör något av följande för att starta Epson Scan.
I Windows:
Dubbelklicka på ikonen EPSON Scan (EPSON Scan) på skrivbordet.
Eller välj Start > All Programs (Alla program) eller Programs (Program) > EPSON Scan > EPSON Scan.
I Mac OS X:
Öppna mappen Applications (Program) och klicka på ikonen EPSON Scan (EPSON Scan).
Epson Scan-fönstret öppnas.
Gör något av följande beroende på skanningsläget som används.
Full Auto Mode (Helautomatiskt läge)
Om rutan Mode (Läge) i fönstrets övre högra hörn har ställts in på Full Auto Mode (Helautomatiskt läge) klickar du på knappen Scan (Skanna). Epson Scan skannar automatiskt bilden och sparar den som en JPEG-fil i mappen Pictures (Bilder) eller My Pictures (Mina bilder). Anvisningar om hur du väljer tillvalsinställningar finns i Använda Full Auto Mode (Helautomatiskt läge).
Home (Hemläge) eller Professional Mode (Professionellt läge)
Om rutan Mode (Läge) i fönstrets övre högra hörn är inställd på Home (Hemläge) eller Professional Mode (Professionellt läge), se Göra grundläggande inställningar för mer information.
Anmärkning:
Om du vill ändra skanningsläge, se Ändra skanningsläge.