Transportera skannern

Innan skannern flyttas en längre sträcka eller om den ska förvaras en längre tid, måste du låsa skannerns vagn och transparensenhet för att förhindra skador.
Plugga in skannern, anslut den till datorn, sätt på skannern med dess strömbrytare och vänta tills vagnen flyttat sig till hemläget (nära lockets gångjärn). Stäng av skannern med dess strömbrytare medan dess statuslampa lyser med grönt ljus.
Anmärkning:
Om tillvalet ADF är installerat kopplar du loss dess kabel och tar bort den från skannern. Placera skannerlocket på skannern, men anslut inte locksladden.
Öppna skannerlocket och skjut transparensenhetens transportlås till det låsta läget. Stäng sedan skannerlocket.
Om locksladden är ansluten kopplar du loss den.
På baksidan av skannern skjuter du transportlåset till det låsta läget för att låsa skannerns vagn.
Fäst skyddsmaterialet och packa sedan ner skannern i sin originalförpackning eller en liknande förpackning som passar skannern.