Skriva ut från en digital enhet (hemnätverk)

Skrivaren kan användas för utskrift från digitala enheter som har stöd för utskrift och är anslutna till det lokala nätverket.
Anmärkning:
Den här funktionen är inte tillgänglig för alla skrivare eller kan eventuellt inte aktiveras.
Den digitala enheten måste vara ansluten till det lokala nätverket för att det ska gå att skriva ut.

Göra utskriftsinställningar med kontrollpanelen

Starta läget Setup (Inst.).
Välj Home Network Print Settings (Utskriftsinst. hemmanätverk).
Om ett varningsmeddelande om minneskort visas kontrollerar du meddelandet och väljer Yes (Ja).
Välj Print Settings (Utskriftsinst.) eller Photo Adjustment (Fotojusteringar).
Gör lämpliga inställningar.
Tryck på OK.

Utskriftsinställning med hjälp av webbläsare

Ange skrivarens IP-adress i den digitala enheten och sök efter skrivaren.
Anmärkning:
Använd formatet ‘http//<IP-adress>.
Tryck på Home Network Print Settings (Utskriftsinst. hemmanätverk).
Välj lämpliga inställningar och tryck på OK.

Skriva ut från den digitala enheten

Fyll på med lämpligt papper i skrivaren.
Skriv ut från den digitala enheten.
Anmärkning:
Se dokumentationen för den digitala enheten angående dess utskriftsfunktioner.