Lägga till en skrivare och ansluta skanner (för Mac OS X)

Lägga till en skrivare

För Mac OS X 10.3: lägg till skrivaren till Mac OS X skrivarlista.
Dubbelklicka på Macintosh HD-ikonen.
Anmärkning:
Om ikonnamnet för Macintosh HD har ändrats, dubbelklickar du på ikonen för enheten som kör Mac OS X.
Dubbelklicka på mappen Applications (Program), mappen Utilities (Verktyg) och på ikonen Printer Setup Utility (Skrivarinställning).
Om Printer List (Listan Skrivare) eller meddelandeskärmen visas, klickar du på Add (Lägg till).
Välj skrivaren från listan och klicka sedan på Add (Lägg till) på skärmen Printer Browser (Sök skrivare).
För Mac OS X 10.3 väljer du Rendezvous på skärmen Printer List (Listan Skrivare), klickar på skrivaren och klickar på Add (Lägg till).
Anmärkning:
Om du vill skriva ut via Rendezvous (Mac OS X 10.3)/Bonjour (Mac OS X 10.4 eller senare) måste skrivaren och datorn automatiskt tilldelas IP-adress med funktionen DHCP. Om en unik IP-adress tilldelas skrivaren, väljer du EPSON TCP/IP (eller TCP/IP).
För Mac OS X 10.5: Lägg till skrivaren till tillämpningens File (Arkiv)-meny.
I Finder eller i en tillämpning som TextEdit väljer du File (Arkiv) och Print.
Välj Add Printer (Lägg till skrivare) från skivarlistan.

Ansluta/kontrollera skannern

Upprätta anslutning med EPSON Scan och kontrollera att det fungerar.
Anmärkning:
Den här funktionen är inte tillgänglig för alla skrivare eller kan eventuellt inte aktiveras.
Dubbelklicka på Macintosh HD, Applications (Program), Utilities (Verktyg) och sedan på EPSON Scan Settings (Inställningar för EPSON Scan).
Anmärkning:
Systemet söker igenom skannern och denna kan därför inte väljas direkt efter skärmen EPSON Scan Settings (inställningar för Epson Scan) visas. Vänta tills genomsökningen är klar.
Kontrollera att skrivaren är vald, klicka på Network (Nätverk) och sedan på Add (Lägg till).
Skriv in Scanner Name (Skannernamn) och vänta tills sökningen har slutförts.
Klicka på skrivarens IP-adress och sedan på OK.
Anmärkning:
Om adressen inte visas kontrollerar du anslutningen och klickar på Retry (Försök igen) eller klickar på Enter address (Ange adress) och skriver in IP-adressen direkt. Om du skriver in IP-adressen direkt försvinner möjligheten att automatiskt acceptera tilldelad IP-adress.
Klicka på skannern och sedan på Test.
Kontrollera att The connection test was successful (Anslutningstestet lyckades) och att skannernamnet visas och klicka sedan på OK.