Övervaka nätverksstatus

På skrivare som saknar LCD-panel anges nätverkets kommunikationsstatus med LED-lampor på skrivaren.

LED-lampor och knappar

a:
Nätverksstatuslampa (orange)
b:
Nätverksstatuslampa (grön)
Status
Indikation
Trådlöst
Trådbundet
Värmer upp
(orange) (grön)
Blinkar om vartannat
Anslutningen avbruten
(orange) (grön)
Ansluten
(orange) (grön)
(orange) (grön)
Ansluter till nätverk
(orange) (grön)
(orange) (grön)
Trådlös automatisk inställning pågår
(orange) (grön)
Blinkar om vartannat
PIN: Blinkar samtidigt
-
Trådlös automatisk inställning slutförd
(orange) (grön) *1
-
Fel vid trådlös automatisk inställning
(orange) (grön)
-
Fel vid trådlös automatisk inställning
(IP-adress har inte angetts)
(orange) (grön) *1
-
= av, = på, = blinkar
*1 Nätverksstatuslampan (orange) slocknar efter fem minuter.
Nätverksknappar
WiFi
Håll nedtryckt i tre sekunder för att ange enkla trådlösa LAN-inställningar.
Tryck för att återställa fel i enkla trådlösa LAN-inställningar.
Håll nedtryckt i cirka tio sekunder för att initiera nätverksinställningar.
Tryck för att skriva ut en nätverksstatussida.
WiFi +
Håll WiFi-knappen nedtryckt och håll samtidigt nedtryckt i ca. tre sekunder om du vill ange enkla trådlösa LAN-inställningar i WPS PIN-läge.

Skriver ut statussida

Gör så här för att kontrollera nätverksanslutningen genom att skriva ut en statussida.
Placera ett vanligt papper i arkmataren.
Tryck på för att skriva ut statussidan.