Användning av kontrollpanelen

Skillnader i panelanvändning

Denna Nätverkshandbok är en gemensam handledning för flera skrivare med nätverksfunktioner. I vissa steg nämns namn på menyer som används i LCD-läge på skrivare med beröringskänsliga LCD-displayer. Det faktiska tillvägagångssättet kan därför variera mellan olika skrivare. Mer information om panelanvändning finns i din skrivares tryckta handledning eller i Utskriftshandbok i Onlineanvändarhandboken.

Exempel på panelanvändning

Skillnaderna i panelanvändning anges i följande exempel.

Anvisningar för Nätverkshandbok

Starta läget Setup (Inst.).
Välj Network Settings (Nätverksinst.).
Välj General Network Setup (Allmän nätverksinst.).

Beröringskänslig LCD-display

Tryck på Setup (Inst.).
Tryck på Network Settings (Nätverksinst.).
Tryck på General Network Setup (Allmän nätverksinst.).

Vanlig LCD-skärm med panelknappar

Välj Setup (Inst.) och tryck på OK.
Välj Network Settings (Nätverksinst.) och tryck på OK.
Välj General Network Setup (Allmän nätverksinst.) och tryck på OK.