Annat problem

En röd lampa fortsätter att lysa inuti skrivaren efter att strömmen har stängts av

När du stänger av skrivaren kan det hända ett en röd lampa i skrivaren fortsätter att lysa. Lampan lyser i max 15 minuter och stängs därefter av automatiskt. Detta innebär inte att ett fel har uppstått.

Tyst utskrift av vanligt papper

När plain papers (vanligt papper) är valt som inställning för Paper Type (Papperstyp) och Normal är valt som inställning för Print Quality (Utskriftskval.) i skrivardrivrutinen skriver skrivaren ut med hög hastighet. Om du vill ha tystare utskrifter kan du välja Quiet Mode (Tyst läge) vilket sänker hastigheten.
I Windows, markera kryssrutan Quiet Mode (Tyst läge) i fönstret Main (Huvudinställningar) eller Advanced (Avancerad) i skrivardrivrutinen.
I Mac OS X väljer du Print Settings i dialogrutan Print i skrivardrivrutinen. Markera sedan kryssrutan Quiet Mode (Tyst läge) i läget Advanced (Avancerad).