Välja rätt papperstyp

Skrivaren anpassar sig automatiskt efter den papperstyp du väljer i utskriftsinställningarna. Det är därför inställningarna för papperstyp för så viktiga. De talar om för skrivaren vilken papperstyp du använder och justerar bläckmängden därefter. I tabellen nedan visas de inställningar du bör välja för papperet.
För detta papper
Välj denna papperstypinställning
Vanligt papper, ark
Epson Premium Ink Jet Plain Paper (Premium vanligt bläckstrålepapper)*
Epson Bright White Ink Jet Paper (Klarvitt bläckstrålepapper)*
plain papers (vanligt papper)
Epson Matte Paper - Heavyweight (Matt papper - tjockt)*
Epson Matte
Epson Ultra Glossy Photo Paper (Ultraglättat fotopapper)*
Epson Ultra Glossy
Epson Premium Glossy Photo Paper (Premium glättat fotopapper)*
Epson Premium Glossy
Epson Premium Semigloss Photo Paper (Premium halvglättat fotopapper)*
Epson Premium Semigloss
Epson Glossy Photo Paper (Glättat fotopapper)*
Epson Glossy
Kuvert
Envelope (Kuvert)
* Dessa papperstyper är kompatibla med Exif Print och PRINT Image Matching. Mer information finns i dokumentationen för den Exif Print eller PRINT Image Matching-kompatibla digitalkameran.
Anmärkning:
Alla specialmedier finns inte att få på alla ställen. Kontakta Epsons kundservice om du vill få den senaste informationen om vilka medier som finns att köpa där du bor.
Se Webbplatsen för teknisk support