Justering av skrivarhuvudet

Om du märker att de lodräta linjerna är feljusterade eller att horisontella band uppstår kanske problemet går att lösa med hjälp av verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) i skrivardrivrutinen.
Se motsvarande avsnitt nedan.
Anmärkning:
Tryck inte på underhållsknappen  för att avbryta när du skriver ut ett testmönster med verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering).

Använda verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) i Windows

Justera skrivarhuvudet med hjälp av verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) enligt beskrivningen nedan.
Kontrollera att inga lampor indikerar att fel uppstått.
Se till att papper i storleken A4 finns i arkmataren.
Högerklicka på skrivarikonen i aktivitetsfältet och välj Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering).
Om skrivarikonen inte visas, se följande avsnitt för att lägga till ikonen.
Justera skrivarhuvudet enligt anvisningarna på skärmen.

Använda verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) i Mac OS X

Justera skrivarhuvudet med hjälp av verktyget Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) enligt beskrivningen nedan.
Kontrollera att inga lampor indikerar att fel uppstått.
Se till att papper i storleken A4 finns i arkmataren.
Öppna dialogrutan EPSON Printer Utility3.
Klicka på knappen Print Head Alignment (Skrivarhuvudjustering) i dialogrutan Utility (Verktyg).
Justera skrivarhuvudet enligt anvisningarna på skärmen.