Byta en bläckpatron innan den är tom

Du kan behöva byta en bläckpatron innan den är tom om den har suttit i skrivaren i mer än sex månader och utskriftskvaliteten försämras.
Följ anvisningarna i detta avsnitt om du vill byta en bläckpatron innan felindikatorn  tänds eller EPSON Status Monitor3 (Windows) eller EPSON StatusMonitor (Mac OS X) meddelar att patronen är tom.
Anmärkning:
Du kan bara byta en bläckpatron med hjälp av skrivarknapparna när en bläckpatron är tom.
Öppna inte förpackningen till bläckpatronen förrän du är redo att installera den i skrivaren. Patronen är vakuumförpackad för att hålla sig längre vid förvaring.
Om det är kommunikationsproblem mellan skrivaren och datorn visas inga anvisningar om bläckpatronbyte på skärmen. Om detta inträffar ska du kontrollera att alla anslutningar sitter korrekt och att alla enheter är påslagna.

Med datorns hjälp - Windows

Du kan visa anvisningar för byte av en bläckpatron med skrivarens underhållsverktyg.
Om du behöver byta en bläckpatron innan den börjar ta slut eller när den har tagit slut, ska du klicka på knappen på fliken Maintenance (Underhåll).
Mer information om skrivarverktygens användning finns i direkthjälpen.

Med datorns hjälp - Mac OS X

Öppna dialogrutan EPSON Printer Utility3 om du vill byta en bläckpatron innan den är tom eller bläcknivån är låg.
Mer information om skrivarverktygens användning finns i direkthjälpen.