Inställningar för Mac OS X

När du vill konfigurera skrivaren för ett Mac OS X-nätverk använder du inställningen Printer Sharing (Skrivardelning) som är en standardfunktion i Mac OS X 10.3 eller senare. Mer information finns i dokumentationen till din Macintosh.
Anmärkning:
När din skrivare är delad resurs i ett Max OS X-nätverk visas inte ikonen EPSON Printer Utility3 i fönstret Print (Skriv ut).
Anmärkning för Mac OS X 10.5:
När skrivaren är en delad resurs i ett Mac OS X-nätverk visas inte skärmen Low Ink Reminder (Påminnelse om låg bläcknivå).