Kontakta kundtjänst

Innan du kontaktar Epson

Om Epson-produkten inte fungerar ordentligt och du inte kan lösa problemet med felsökningsinformationen i produktens dokumentation, kontaktar du kundtjänst för att få hjälp. Om inget kundserviceställe för ditt område står med på listan nedan ska du kontakta återförsäljaren som du köpte produkten hos.
Kundservice kan hjälpa dig mycket snabbare om du tillhandahåller följande information:
Produktens serienummer
(Etiketten med serienumret sitter normalt på produktens baksida.)
Produktmodell
Produktens programvaruversion
(Klicka på About (Om), Version Info (Versionsinfo) eller liknande i produktens programvara.)
Märke och modell på datorn
Datorns operativsystem och version
Namn och versioner på programvara som du brukar använda med produkten

Hjälp för användare i Europa

I det Pan-European Warranty Document (europeiska garantidokumentet) finns information om hur du kontaktar EPSONs kundservice.

Hjälp för användare i Australien

Epson i Australien strävar efter att erbjuda kundservice av hög klass. Förutom produktens dokumentation tillhandahåller vi följande informationskällor:

Återförsäljaren

Glöm inte att återförsäljaren ofta kan hjälpa dig att identifiera och lösa problem. Återförsäljaren är alltid den första du ska kontakta för att få hjälp med dina problem - de kan ofta lösa problemen snabbt och lätt, och ge dig råd om hur du ska gå vidare.

Internet-URL http://www.epson.com.au

Gå till webbplatsen för Epson i Australien. Den är värd ett besök då och då! Webbplatsen har en nedladdningsplats för drivrutiner och tillhandahåller kontaktställen för Epson, ny produktinformation och teknisk support (e-post).

Epson Helpdesk

Epson Helpdesk fungerar som en sista backup för att ge råd och hjälp till våra kunder. Operatörerna i Helpdesk kan hjälpa dig att installera, konfigurera och använda din Epson-produkt. Av säljpersonalen i Helpdesk kan du få produktinformation om nya Epson-produkter och information om var närmaste återförsäljare eller servicerepresentant finns. Många olika typer av frågor besvaras här.
Numren till Helpdesk är:
Telefon:
1300 361 054
Fax:
(02) 8899 3789
Vi vi vill be dig ha all relevant information till hands när du ringer. Ju mer information du kan tillhandahålla, desto snabbare kan vi hjälpa dig att lösa problemet. Denna information omfattar Epsons produktdokumentation, typ av dator, operativsystem, program, samt övrig information som kan behövas.

Hjälp för användare i Singapore

Källor för information, support och tjänster från Epson Singapore:

Webben (http://www.epson.com.sg)

Information om produktspecifikationer, nedladdningsbara drivrutiner, vanliga frågor, försäljningsfrågor och teknisk support kan fås via e-post.

Epson Hotline (Telefon): (65) 6586 3111)

Vårt HelpDesk-team kan hjälpa dig med följande per telefon:
Försäljningsfrågor och produktinformation
Frågor eller problem som gäller produktens användning
Reparations- och garantifrågor

Hjälp för användare i Thailand

Kontaktpunkter för information, support och tjänster är:

Webben (http://www.epson.co.th)

Information om produktspecifikationer, nedladdningsbara drivrutiner, vanliga frågor och e-post finns tillgänglig.

Epson Hotline (Telefon): (66)2685-9899)

Vårt Hotline-team kan hjälpa dig med följande per telefon:
Försäljningsfrågor och produktinformation
Frågor eller problem som gäller produktens användning
Reparations- och garantifrågor

Hjälp för användare i Vietnam

Kontaktpunkter för information, support och tjänster är:
Epson Hotline (Telefon):
84-8-823-9239
Servicecenter:
80 Truong Dinh Street, District 1, Hochiminh City, Vietnam

Hjälp för användare i Indonesien

Kontaktpunkter för information, support och tjänster är:

Webben (http://www.epson.co.id)

Information om produktspecifikationer, nedladdningsbara drivrutiner
Vanliga frågor, försäljningsfrågor, frågor via e-post

Epson Hotline

Försäljningsfrågor och produktinformation
Teknisk support
Telefon
(62) 21-572 4350
Fax
(62) 21-572 4357

Epson Servicecenter

Jakarta
Mangga Dua Mall 3rd floor No 3A/B
Jl. Arteri Mangga Dua,
Jakarta
Fax: (62) 21-62301104
Bandung
Lippo Center 8th floor
Jl. Gatot Subroto No.2
Bandung
Fax: (62) 22-7303766
Surabaya
Hitech Mall lt IIB No. 12
Jl. Kusuma Bangsa 116 – 118
Surabaya
Telefon: (62) 31-5355035
Fax: (62)31-5477837
Yogyakarta
Hotel Natour Garuda
Jl. Malioboro No. 60
Yogyakarta
Telefon: (62) 274-565478
Medan
Wisma HSBC 4th floor
Jl. Diponegoro No. 11
Medan
Fax: (62) 61-4516173
Makassar
MTC Karebosi Lt. Ill Kav. P7-8
JI. Ahmad Yani No.49
Makassar
Telefon: (62)411-350147/411-350148

Hjälp för användare i Hong Kong

Användare är välkomna att vända sig till Epson Hong Kong Limited för teknisk support och andra after sales-tjänster.

Hemsida på Internet

Epson Hong Kong har en liten lokal hemsida på kinesiska och engelska på Internet med följande information för användare:
Produktinformation
Vanliga frågor och svar (FAQ)
De senaste versionerna av drivrutiner till Epsons produkter
Användare är välkomna att besöka vår webbplats:

Hotline för teknisk support

Du kan även kontakta våra tekniker på följande telefon- och faxnummer:
Telefon:
(852) 2827-8911
Fax:
(852) 2827-4383

Hjälp för användare i Malaysia

Kontaktpunkter för information, support och tjänster är:

Webben (http://www.epson.com.my)

Information om produktspecifikationer, nedladdningsbara drivrutiner
Vanliga frågor, försäljningsfrågor, frågor via e-post

Epson Trading (M) Sdn. Bhd.

Huvudkontor.
Telefon:
603-56288288
Fax:
603-56288388/399

Epson Helpdesk

Försäljningsfrågor och produktinformation (Infoline)
Telefon:
603-56288222
Reparations- och garantifrågor, frågor om produkternas användning samt teknisk support (Techline)
Telefon:
603-56288333

Hjälp för användare i Indien

Kontaktpunkter för information, support och tjänster är:

Webben (http://www.epson.co.in)

Information om produktspecifikationer, nedladdningsbara drivrutiner och produktfrågor kan tillhandahållas.

Epson India, huvudkontor - Bangalore

Telefon:
080-30515000
Fax:
30515005

Epson India, regionala kontor:

Plats
Telefonnummer
Faxnummer
Mumbai
022-28261515 /16/17
022-28257287
Delhi
011-30615000
011-30615005
Chennai
044-30277500
044-30277575
Kolkata
033-22831589 / 90
033-22831591
Hyderabad
040-66331738/ 39
040-66328633
Cochin
0484-2357950
0484-2357950
Coimbatore
0422-2380002
Ej tillämpligt
Pune
020-30286000 /30286001/30286002
020-30286000
Ahmedabad
079-26407176 / 77
079-26407347

Helpline

För service, produktinformation och beställning av patroner - 18004250011 (9.00 - 21.00) - avgiftsfritt nummer.
För service (CDMA & mobila användare) - 3900 1600 (9.00 - 18.00), använd lokalt riktnummer

Hjälp för användare i Filippinerna

Användarna kan kontakta Epson Philippines Corporation på telefon- och faxnumren och e-postadresserna nedan för teknisk support samt andra after sales-tjänster:
Telefon:
(63) 2-813-6567
Fax:
(63) 2-813-6545
E-post:
epchelpdesk@epc.epson.com.ph
Information om produktspecifikationer, nedladdningsbara drivrutiner, vanliga frågor och e-post kan tillhandahållas.
Epson Hotline (Telefon): (63) 2-813-6567)
Vårt Hotline-team kan hjälpa dig med följande per telefon:
Försäljningsfrågor och produktinformation
Frågor eller problem som gäller produktens användning
Reparations- och garantifrågor