Bifoga bilder till e-post

EPSON Attach To Email gör det möjligt att skicka e-post med bilder. Programmet fungerar tillsammans med olika e-postsystem och gör det möjligt att ändra storlek på bilderna innan du bifogar dem.

Starta EPSON Attach To Email

Du kan öppna EPSON Attach to Email på två sätt:
Dubbelklicka på ikonen EPSON File Manager på skrivbordet och klicka sedan på ikonen Attach to e-mail (Bifoga till e-post) i den övre delen av fönstret för EPSON File Manager.
För Windows Vista:
Klicka på startknappen, peka på All Programs (Alla program), klicka på EPSON Creativity Suite, Attach To Email (Bifoga till e-post) och klicka sedan på EPSON Attach To Email.

För Windows XP och 2000:
Klicka på Start, gå till All Programs (Alla program) (Windows XP) eller Programs (Program) (Windows 2000). Gå till EPSON Creativity Suite, gå till Attach To Email (Bifoga till e-post), och klicka på EPSON Attach to Email.

För Mac OS X:
Dubbelklicka på mappen Applications (Program) på hårddisken i Macintosh, och dubbelklicka sedan på mappen EPSON. Dubbelklicka därefter på mappen Creativity Suite och på mappen Attach To Email (Bifoga till e-post). Dubbelklicka slutligen på ikonen EPSON Attach To Email.