Skriva ut fotografier på ett enkelt sätt

EPSON Easy Photo Print gör det möjligt att ordna och skriva ut digitala bilder på olika typer av papper. Med hjälp av anvisningarna i fönstret kan du förhandsgranska de utskrivna bilderna och få de effekter du vill ha utan att behöva göra några inställningar.
Med hjälp av funktionen Custom Print (Anpassad utskrift) kan du göra utskrifter med de inställningar du har valt genom att bara klicka med musen.
Om dina fotofiler innehåller DPOF-information (digital formatering för utskriftsordning) börjar DPOF-utskrift automatiskt.

Starta EPSON Easy Photo Print

Du kan öppna EPSON Easy Photo Print på två sätt:
Dubbelklicka på ikonen EPSON File Manager på skrivbordet, välj vilka bilder du vill använda och klicka sedan på ikonen Easy Photo Print i den övre delen av fönstret för EPSON File Manager.
För Windows Vista:
Klicka på startknappen, peka på All Programs (Alla program), klicka på EPSON Creativity Suite och klicka sedan på EPSON Easy Photo Print.

För Windows XP och 2000:
Klicka på Start, gå till All Programs (Alla program) (Windows XP) eller Programs (Program) (Windows 2000). Gå till EPSON Creativity Suite och klicka på EPSON Easy Photo Print.

För Mac OS X:
Dubbelklicka på mappen Applications (Program) på hårddisken i Macintosh, och dubbelklicka sedan på mappen EPSON. Dubbelklicka därefter på mappen Creativity Suite, på mappen Easy Photo Print och slutligen på ikonen EPSON Easy Photo Print for X (EPSON Easy Photo Print för X).
Om du vill ha mer information väljer du Användarhandbok på menyn Help (Hjälp) i programmet.